Sommarens läger

Nu är det dags att anmäla sig till sommarens läger! Ta gärna del av vårt informationsblad Sommartid som finns digitalt här på hemsidan. Där finns information om både betalning och bidrag, samt hur vi planerar våra läger med avseende på rådande restriktioner. Du hittar även information om bland annat betalning längre ner på denna sida. Om du har flera barn som ska åka på läger och är i behov av syskonrabatt så ta kontakt med oss!

Vi planerar och önskar att vi kan ordna vanliga läger denna sommar, men kommer cirka en månad innan varje lägers start kolla prognosen och se hur läget ser ut. Utgående från det tar vi ett beslut om hur vi bäst ordnar läger på ett tryggt sätt. Många läger är förberedda på att kunna ordna läger på alternativa sätt. Vi försöker hitta lösningar så att så många som möjligt ska få komma på läger, men se ändå till att anmäla dig i god tid för att säkert få plats. Vi uppdaterar vår information kontinuerligt och förbehåller oss rätten till ändringar med avseende på Covid-19.

Om du klickar på varje läger tas du vidare till deras sidor, där mera information finns och även länk till anmälan. Känns något otydligt? Ta kontakt så hjälper vi dig!

Hoppas vi ses i sommar!

11-13 juni                 PAUSE

18-20  juni                Barnläger

21-24 juni                 Camp Humle

2-4 juli                        Tillsammans

5-11 juli                      KDS

20-22 augusti          Stillhetens rum

PRAKTISKT

Ta med

Lakan eller sovsäck, oömma kläder, bibel, anteckningsblock, penna, kioskpengar och toalettsaker.

Anmälan

Sker via länk som hittas under varje läger ovan.

Betalning

Lägeravgiften kan betalas antingen direkt till vårt konto eller med kort under lägret. Inga kontanter i år!

SBFUs konto: FI6949700010036851Märk betalningen med lägrets namn och deltagarens namn.

Vi är mycket medvetna om att det för många kan vara en utmaning att få sin ekonomi att gå ihop. Att då låta sina barn åka på läger kan vara en direkt omöjlighet. Om du eller din vän befinner sig i en sådan situation lönar det sig att ta kontakt med oss. För oss är det viktigt att alla barn som vill ska ha möjlighet att delta!

Vill du bidra till verksamheten med en liten gåva? Använd kontonummer FI69 4970 0010 0368 51 och referensnummer 50209.

Lämna ett svar